innebandymatch

hej alla

kom hem från match nyss, vinst med 6-0 tror jag ? :) asssssssssssssskönt :) och även hur kul som hällst att backarna stog för 3 av målen, 2 av emilia och 1 av frida :) lite ovanligt med lite roligt sådär :) de är dom värda :) aja sen åkte jag hem och nu sitter tjockisen och tjockar i sig kladdkaka , man lever upp till den man är eller hur ? (: så nu har jag duschat och en massa, orkar inte skriva så mycket, men de kommer mer imon :)

puss ♥


fridasötan

hej alla

länge sen jag skrev nu, jag vet, men jag har hunnit med mycket undertiden och har inte haft tid med att skriva.

somsagt åkte jag ju hem till frida, vi var med typ alex och oliver? kanske in en timme, sen åkte vi hemtill rebecca med några blommor och sa krya på dig och massa :)
sen åkte vi till coop och tjockisarna köpte två påsar chips, (: så när vi kom hem till henne kollade vi på film och åt upp chipsen då självklart, men jag somnade (a) sen gick vi och la oss på riktigt kanske vid 1-2 
sen på morgonen väckte hennes mamma och kvart över 7, vi gick upp och fixade oss sen åkte vi till jernvallen, vi dömde utvecklingsstörda, assöta var dom, iaf vissa :)
så dömde vi mellan 9-15, fast maja och hanna kom och bytte av oss lite,
och då fick vi äta gratis ur cafeterian :) mums, sen så fortsatte vi och döma och så, tjänade 200 kronor,
så dom åkte vi till valbo för, jag frida emma och rebecca, jag säger bara aldrig mer ! rebecca och frida var de drygaste jag har varit med om, in i alla affärer om och om igen ;) haha :)

sen åkte vi hem och så var det träning, ingen höjdarträning för mig, var astrött så jag orkade i stortsett ingenting, men aja :)

sen på kvällen kollade jag emma och rebecca på high school musical 3 ;) helt okej tycker jag men det tyckte inte rebecca, även fast hon satt och grina hela slutet, sötan :)
 
nu ska jag hem tilll pappa och äta och sen ska jag baka tror jag :) och sen ikväll är det match mot sätra i gävla klockan 7 typ :)


puss ♥


-ingen rubrik-

hej alla

idag vaknade jag rätt så tidigt faktiskt, gick upp och åt frukost och sminka mig och lite så, sen gick jag hem till pappa, kollade på lite tv och så , har typ inte träffat han på ett tag nu, bara igår men då hann vi typ inte häller träffast , meniaf, så vid typ 12 halv 1 åt vi lite mat och sen åkte jag hem till mamma igen, tur att dom bor rätt så nära varandra för annars skulle jag aldrig orka cykla fram och tillbaka sådär (: snackade nyss med rebecca lite sådär, stackarn , jag tror iaf att operationen gick som planerat :) tur det  ! :) så får vi väl se om jag hinner träffa henne lite senare idag , jag får väl hoppas på det :) nu ska jag cykla hem till frida tror jag :)


pusss

klippning träning och bastning

hej alla

dagen började med att min syster väckte mig klockan 10(?) , så var jag tvungen att cykla ner på stan för jag skulle klippa mig, blev ingen stor förändring bara de att luggen var för lång och resten av håret för kort -.- de sög !
sen åkte jag hem och bakade chokladbollar, tänkte spara en till rebecca när hon kom hem, men dom vart slut, tack för det syster !
åkte ner på träning vid7 och tränade, rätt så slapp träning,  sen efter träningen åkte jag frida och sophie hem till sophie och satt oss i en varm och skön bastu, snackade och så, sen efter ett tag gick vi ut i snön med bikini (!!!!) askallt, men kul. knäppte lite kort och så, dom kommer sen (:  men sen kom mamma och hämtade mig vid halv 10 för att vi skulle åka och handla tills imon, astråkigt, hade varit myyckte kulare att vara kvar där menmen, imon sover jag nog hos frida iaf för på torsdag ska vi döma handikapade , hahahah askul :)


pusss ♥

kungsbergets backar lutar neeeeeeeer

hej alla

kom nyss hem från kungsberget där jag var med hannah, askul vare, vi åkte även med jonte och typ emil o nån till. för det mesta så var vi och hoppade, själv hoppar jag bara de blåa hoppen , men hannah kan nog hoppa röda ;) och vi åkte nog nästan alla backar nån gång, verkligen askul var det ! :)

nu ska jag ta och duscha och fixa lite grann, sen ska jag käka och så får vi se vad jag ska göra ikväll, någon som vill göra något kanske? :) ring isånnafall då :)

pusss ♥

girlnight somfan :)

hej alla

kom hem från heval nyss, va lite mysigt sådär, typ inge folk på resturangen förutom en gubbe som satt och rapa, och vi förstås, askul :) det var typ jag emelie felicia josefine rebecka amanda och hevaldå, och hennes syster och 2kusiner tror jag (:
jag åt en vikingabåt tror jag de hette, asssssssgoott ! :) sen efterrätt blev de glass med kolasås, mums (: nu sitter jag och snackar med hannah i telefon, vi ska nog till kungsberg imon tror jag, askul ju (:
 
och det här var dagens bästa :

jag : emelie jag har kanske typ ögoninflamation, eller typ nå virus i ögat ! :/
emelieforsberg : ajdå
jag : kan jag låna din maskara eller ? (på skoj) ;)
emelie: ja det kan du
jag : haha askul
emelie : vadå ?
jag: men om jag lånar din maskara får ju du också ögoninflamation
emelie : justja , nej du får inte låna den
jag  : hahhahahahhahhahahahha

och sen denhär också :

jag skrev på en lapp : grattis heval på ....
emelie  : namnsdagen
jag : nej? 14årsdagen ju, hahahhahahha

det var mycket roligare om man var där :)

imorgon åker min rebecca till uppsala, och opererar sig, stackarn :( men lycka till bitch :)<3


hey, damp

hejalla

ibland får jag bara en jävla damp, dagens domare som vanligtvis brukar vara helt okej bra, men idag sjönk dom till botten på min lista av bra domare, så mer om matchen behöver vi inte säga förutom att det blev oavgjort 3-3
nu ska jag hoppa in i duschn så jag hinner till heval (:


pussss ♥


taggatagga

godmorgon alla

nusnart ska jag gå hem till julia, sen åker vi vidare till jernvallen och spelar match, tagga!

sen efter matchen blire hem och duscha och så, sen vidare till napolion, käk där med töntarna :) och grattar heval självklart, som fyllde 14 i onsdags :) grattis hon :) vi har köpt lite fina presenter och sådär så de blir nog mys, själv har jag redan bestämmt att jag ska beställa en plankstek, hur underbart gott är inte det då? jo hur gottt som hälst, muuuumss :) 
får väl se om jag bloggar lite ikväll också :) då kan ni även få veta vad vi hade köpt, men de kan jag inte skriva nu eftersom heval läser min blogg hoppas jag? :) 

pusss ♥

melodifestivalen

hej alla


usch
, just nu sitter jag och kollar på melodifestivalen, och vilka fiaskon dom är ? helt sjukt, ingen är bra överhuvudtaget, plus att de nya reglerna är värsta konstiga så man fattar ingenting, jaja.

jag började dagen med att åka till stan med mamma och syster, köpte en present åt heval gjorde jag :) sen åkte jag vidare och dömde med maja, pojkar-00 . hur söööööööta som hällst ju ! :)
sen hem och så skriver emma och frågar om jag ville följa med till jernvallen, och de ville jag , så vi åkte ner dit och kollade på alba94-alba93, alba93 vann med 0-9 ;) mycke roligt folk där, eller lite iaf :) sen åkte vi hem och nu tänker jag ta mig en dusch och sen bädda ner mig i sängen och ta och kolla på någon film (: imorgon hoppar mitt lag upp och spelar jun. matchen istället för juniorlaget mot hofors, klockan 15.00 på jernvallen , kom och kolla :)

+ GRATTTTTIS BÄSTA ÄLSKADE EMMA LINGVALL PÅ 15ÅRS DAGEN ! :) <3





blogga

hej alla

nu har jag bestämmt mig, jag ska börja blogga igen, och varje dag ska det komma minst ett nytt inlägg!

först och främst så tänkte jag tacka heval som fixade bloggdesignen, tack för det :)

idag var jag i skolan som vanligt, och dagen började med no, där fick vi bakterieodla saker, jag jobbade med carro och vi tog bakterier från dom här sakerna:
1. trasa från hemkunskapen
2. handfatet utanför matsalen
3. saken där man spolar inne på toaletten
4.kylskåpet i matsalen
så då får vi hoppas att dom växer på sig eller hur man säger. sen efter no'n hade vi  matte, där fick vi skriva lite om hur man tyckte att de gick på matten och så, tog de rätt sålungt. sen hade vi so, och även fast börje är den segaste läraren jag har träffat så lär man sig faktiskt mycket på lektionerna och man kommer ihåg det efteråt också, och det är väl det som är meningen, eller hur? aja, sen hade vi engelska och sen håltimme och sen svenska, på både engelskan och svenskan fick vi redovisa  hur vårat rum ser ut typ, rätt så roligt vare väl.
sen efter skolan tog jag och felicia en liten promenad hem, pratade om allt mellan himmel och jord, vi kom även fram till att jag sleepar där inatt och att vi kikar på lite one three hill, mysmys, sen imorgon åker jag och dömer med maja nån gång vid 2 (:

Nu hoppas jag att alla fortsätter läsa min blogg varje dag, och komenterar mycket , för det tycker jag om ! :)

pusss ♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0