090330

hejj

min dag har varit helt kanon, cyklade till skolan och märkte att våren var påväg, tack för den :)
skoldagen började med no, där vi labbade med baser, helt okej kul sådär (:
sen håltimme då vi bara satt och tog de lungt,
sen hade vi engelska och de var askul, hade en aaaasbra vikarie, hur kul som hällst var det, körde lite "så ska det låta" hehe, mitt lag vann ! :)
efter det var de lunch men de var inte alls nå gott så jag och anna gick och köpte oss ica's sallad, helt underbart :)
sen vare spanska,  men vi fick sluta på en gång för hon typ försvann utan att vi hade nå att göra (y) så då gick vi till svenskan, hade samma vikarie som tidigare, askul :)
först skulle man skriva en berättelse där man var 4 grupper och så skrev man ungefär i 3 minuter, sen vek man över de man hade skrivit så skickade man vidare så skulle nästa grupp gissa hur den var och sen fortsätta skriva 3minuter, och så fortsatte de sådär (: berättelsen blev lite småroligt sådär :)
sen lekte vi någon annan lek, heheh man kände sig lite som ett förskolebarn igen, men vem bryr sig? inte jag iaf :)


så jag får hoppas att dagen fortsätter såhär bra, kanske är med emelie&felicia en stund innan fotbollsträningen :) sen ikväll ska jag plugga eftersom de inte blev så mycket pluggning igår, heh :)

pusss ♥


hahhahah, en väääääldigt
fin volt utav emelie bjuds
de även på idag :)


090329

hej alla

vaknade imorse, och kände verkligen hur sjukt trött jag var i kroppen, ont i magen hade jag också, men ändå riktigt glad, fattar ni brudar, vi har vunnit dmguld, på 10 spelare +2 målvakter, kanske hur bra som hällst ju !? :) 
a så jag valde iaf att hoppa över internmatchen med fotbollen som var typ klockan 8.00.
somnade om och sov till 10 ungefär.
åkte hem till pappa och käkade lite mat någon gång runt 12- halv1, helt underbart gott, det var nå kött och så potatisklyftor med bea, och sen hade han köpt tårta till efterrätt, hehe, så nu rullar jag fram :)
stannade kvar hos pappa i några timmar och kollade på tv och så,
sen kom mamma och hämtade mig och syster och så åkte vi till valbo en stund, hittade 2 tröjor och jeanstigths (:
rätt så nöjd blev jag :) åkte hem så käkade vi lite och så, tog det mest lungt, sen kollade jag på familjen annorlunda, repris tror jag, hehe de är rätt så kul, fattar inte hur dom orkar med sånna där många barn, hehe :)

nu kom jag även precis på att vi har läxförhör imorgon på svenskan och jag har inte pluggat någonting och har inte varit med när dom har gått igenom det så jag har nollkoll på vad dedär handlar om, lyckat. (Y)
så nu ska jag nog plugga som satan, och även matte, om jag orkar ta tag i det, annars går jag och lägger mig och sover nu, för jag är så sjukt tröttt, hehe :)

pusss♥


090328

DM- GULD, DM-GULD, DM- GULD ! :)



090327

hola amigos


igår hann jag inte skriva men dagen i skolan var helt okej, idrott på morgonen sen set, efter det matte och sen lång lunch, gick till pizzerian och köpte en pizza, jag sara och anna delade på en, helt underbart gott, speciellt när man visste att resten av klassen satt inne och åt korvstroganof, hehe :)
sen hade vi so och efter det profiltid, jag skulle skjutsa maria till jernvallen, och så skulle vi cykla förbi lisa och dom, men jag fasnade i lisas jacka och ramlade , haha de var kul, maria hann hoppa av men inte jag så fick jag typ 5 blodblåsor på handen, hehe.
kom ner till jernvallen och bytte om, emma & moa var där så jag satt och prata med dom nästan hela profiltidslektionen, sen cyklade jag hem,
käkade någon asstark kycklingsak, som inte alls va god.
sen åkte jag ner på träningen, kom hem sen och duschade och sen skrev jag flera sidor på engelskan som jag trodde vi skulle läsa upp idag(fredag) på engelskan. blev klar med det runt 11- halv12 så då gick jag och la mig.

idag : skolan idag var väl helt okej, lite vrickad vikare på svenskan/engelskan så vi läste inte upp dedär på engelskan, men annars gick dagen framåt iaf,
slutade runt 2, gick till ica och köpte munkar för 3.50, hur gott som hällst (:
käkade lite  sånt och promenerade hem med sara, emelie och felicia, fast felicia och emelie gick så segt så jag och sara gick ifrån dom, heh,
kom hem iaf och satt mig här,
funderar på om jag ska plugga matte och kanske svenska,
men de får bli senare ikväll, orkar verkligen inte med mer skola nu.
& ikväll är det fotbollsträning, jag som inte har tränat på länge ska nog iaf träna idag (:



pusss♥


<3333333333333


090325

tjooooooho


Skolan var väl helt okej idag, kom lite försent i morse igen, menmen, hade spanskaprov och det känder kanon när jag lämnade in det, tur dedå iaf.
&idag kom några av vårkänslorna tillbaka och det känndes hur skönt som hällst, för det får mig att tänka på att det bara är några veckor kvar tills sommarlov, och det låter kanske underbart med 3månaders lov, eller vad säger ni? :)
efter skolan cyklade jag iag hem sen när jag kom hem skrev heval att jag skulle möta henne och sen så tog vi en promenad i några timmar.
satte oss ner i ett bås och pratade, då skrev isabelle att hon ville vara med så då kom hon också, vi fortsatte att gå i någon timme till sådär, asskönt men lite småkallt :)
kom hem och ser att varken mamma eller frida var hemma så då var jag tvungen att göra maten själv, fast jag struntade i det så får mamma göra det när hon kommer hem istället ;) hehe jag börjar verkligen bli lat nu alltså.

nu ska jag skriva någon uppsats på svenskan som vi ska läsa upp på fredag, den måste vara prick 2minuter och inte nå mer alls, det är hur svårt som hällst att komma på något att skriva om, inga ider alls. något tips? skriv isånna fall ! :)

och nu är det snart lördag och det innebär dmfinal, tagggggggggga

och jag ska lägga in bilder sen, men jag har inte orkat lägga in på datorn, men det kommer :)

pusss ♥


090324

hejhejhej

idag vaknade jag assent så jag var tvungen att stressa hur mycket som hällst, åt ingen frukost utan slängde bara på mig första bästa och trampade iväg till skolan, kom 5minuter sent, men det är ju ingenting liksom,
hade svenska/engelska och jag jobbade på skapligt.
sen hål och då satt vi och pratade en stund, sen slapp vi spanskan om man vela dansa isället, och vem missar ett läge att slippa spanskan? inte jag iallafall. så jag dansade, heheh,
sen tog det ett tag för oss att duscha och så, när vi var klar med de skulle vi gå och äta, och det var lappkojs (?) usch, så jag gick ovh köpte mig en baguette (stavarn? ) asgott, sen slöjd, so, och sist matte, rätt så skön dag för att vara tisdag :)
sen cyklade vi hem, tog en bit av kakan som jag bakade igår, heeeeeeeeeelt underbar :) sen så gick jag ut på en kortispromenad med hunden, och nu sitter jag här, ska försöka ta tag i pluggandet nu, spanskaprov imorgon, skjut mig någon? hehe, sen ikväll är det träning (:

pusss♥

090323

tjohooo

idag var jag i skolan som vanligt, jag ligger aslångt efter i alla ämnen eftersom jag har varit borta i en vecka, lite småtråkigt att sitta på alla lektioner och skriva av allt de andra har skrvit , menmen.
gick till ica efter skolan och köpte lite ingredienser, köpte även en sallad och en loka till felicia i födelsedagspresent för de önskade hon sig, hahah :)
satt där på ica ett tag medans hon åt den, sen cyklade vi hem och felicia ser en bil komma bakom oss skriker hon " hjälp en bil med motor " hehehe lite sjuk unge, men (:
kom hem så bakade jag dumlekakan eller vad det kallas, och herregud va gott de var !!
recept finns på
www.kingdahl.blogg.se :) ja oj vad god den var.
sara kom hit och fikade den med mig, sen satt vi och prata i flera timmar, askul :)
hon är också lite sjuk, hon har varit borta i lofsdalen och åkt skidor och det hade inte gått så bra för hon hade plogat ner för backarna, och det hade sett lite roligt ut, så började jag skratta när hon sa de, hon ba " men jag var tvungen att ploga när det var nerförsbacke" jag ba " men sara det är bara nerförsbackar när man åker slalom" hahahahah
så skulle hon hem så cyklade jag med henne en bit :)
hoppade över fotbollen idag, jag är inte helt frisk än, sitter och hostar hela dagarna, så vill ju jag vara frisk i helgen, dmfinal, taggataggataggataggatagga :)
men på fredag ska jag ta tag i det där med fotbollen igen :)
imorgon är det dans på skolan och jag ska vara med.. hahaha, men allt för att missa spanskan ! :) heheh
jaja nu ska jag ta och gå ut i köket och ta en bit till kaka, jag får rulla fram imon, det är värt de,

pusss♥

090322

rebecca säger:
ska snart sova, du då? :)
sophia' säger:

haha klockan är halv9 c00labeckizz ? ;oo
rebecca säger:

a men min buss går sju ? x)
sophia' säger:

du är sjuk i huvudet ;o
rebecca säger:

men det är jag ju inte m000nstersoffizzz :'(
sophia' säger:
så från och med nu kommer du gå och lägga dig halv9 på kvällarna? kul -.-
rebecca säger:
hahah ja ! :)

ungen är helt sjuk ;o åkte iaf ner till jernvallen och kollade på gymnastik med felicia, kanoners :)
nu ska jag kolla vad det ska vara för ingredienser i dumlekakan så ska jag baka den imon ;) mummms :)

pusss♥


sov så gott då ! :)


090322

tjoooo

idag vaknade jag rätt så tidigt, tog en promenad ner till bessemer, asskönt.
dömde 3 matcher med frida, fick 360kronor, askalas ;) åkte till mcdonals med mamma så fick jag lite käk, hur gott låter inte det då? (:
nu sitter jag här, ska åka ner på jernvallen snart om jag får någon med mig, men typ ingen är hemma ;) ska kika på lite gymnastiktävling och sådär, kulkul :)
och ikväll måste jag plugga spanska... men jag orkar inte, men jag har väl inget val.
ikväll blire nog promenad med heval också

pusss♥





kom hem, i miss u !!!!!!


090321

hej tjena hallå, eller vad ni vill säga

idag var jag tvungen att gå upp typ halv 9 för klanten sophie hade inte kopierat upp domarkvittenser,
men jag hade extra så hon kom och hämta dom,
sen 10min efter sophie hade gått ringer maja och säger att hon har tappat bort sin pipa så hon kom och hämtade den av mig också, hehe klant 1 och 2 skulle jag säga :)
så fixade jag iordning mig och sen tog jag cykeln ner till bessemer, finfint väder var de där ett tag, äntligen kommer våren, tack för den, väldigt trevlig cykeltur sådär :)
kikade lite på sophie och maja när dom dömde och sen kom frida så då dömde vi, 3 matcher dömde vi och det gick väl rätt så bra, känade ihop 320 kronor iaf, och imorgon får vi lika mycket, askalas :)
sen cyklade jag hem , käkade lite och duschade och så, och  nu sitter jag här med en godispåse, hur gott som hällst. hehe
nu ska jag ta mig och kika lite tv och så får vi se vad som händer sen :)

pusss♥


090320

hejhejhej

imorse skulle jag cykla till skolan med min väska som vägde ungefär 400ton, de va inte så kul.
kom dit iaf och hade no men nån konstig vikare,
sen matte och fick tillbaka mitt prov, 22.5 av 28, rätt så nöjd iaf.
sen åkte jag och josefine till resecentrum där alla andra var så åkte vi till storvik, gick väl inte så bra..
sen hem igen, gick hem till pappa, så ner till prillan och köpte lite godis, askalas :)
sen när jag kom hem så skulle mamma och frida till valbo så jag följde med, träffade lite trevligt folk sådär, frida&emma blandandra :)
köpte lite småsaker gjorde jag, och en ny mobil köpte jag också :)
sen nu när jag kom hem ska jag tare lite lungt, tv'n kanske, så får kvällen bli som den blir :)

imorgon ska jag och frida döma dm för pojkar som är 8a år :) hehe sött
så jag är på bessemer & jernvallen hela dagen imon, nås på mobilen

pusss♥



090319

hej alla

måste börja med att berätta lite om gårdagen hemma hos felicia, som sagt hade vi köpt en massa sånnadär chokladbollar med vitt skum i, 18stycken tror jag, a som vi skulle äta då, sen blev alla proppmätta så var det ungefär hälften av dom där kvar, då tog emelie en och tyckte upp i felicias anstikte, mysigt, så skulle emelie gå och tvätta av sina händer och när hon går förbi mig och josefine lägger hon en stor klick med såntdär i mitt hår och josefines ansikte, hehe så då tog jag också en och fick in en fullträff på emelie rakt i ansikte, haha hon när hon skulle ge igen så kunde hon bara kleta ner min tröja, intemysigt alls, så hade ju varken sara eller anna fått någonting på sig så jag var bara tvungen att trycka upp en i annas ansikte också, hon fick lite damp och började jaga mig, så jag sprang upp för trappan och in på felicias rum och ner under sängen, haha, så stog anna där och försökte dra ut mig men lyckades gjorde hon inte (: hahaha

idag vaknade jag runt 7, klädde på mig och cyklade hem till carro, och vi cyklade vidare bort till högbo :)
lite smådrygt med motvind men vi kom fram iaf runt kvart i9, 
då delade dom ut hästarna eller vad man säger,
jag skulle få rida en häst som heter taurus, som var asstor ;o ,
men de va kul iaf, gick väl rätt så bra även fast jag det fanns dom som var bättre,
men dom går ju på ridning , jag har inte gått sen jag var 8-9 år typ. ehehe
fixade lite med hästarna och sen så red vi i ungefär 45 min kanske (?)
gick tillbaka till stallet medans den andra gruppen red, de var nybörjarna, så var jag uppe i stallet och sadlade av och grejjade ett tag innan jag gick tillbaka ner och kollade på dom andra, sen så slutade vi och så skulle jag och carro cykla hem, jag ramlade innan jag ens hade kommit på cykeln, lyckat :)
så cyklade jag hem till pappa och ät lite mat ,
så gick jag hem till mamma och nu har jag duschat och så,
dömning ikväll och sen träning, imorgon är jag i skolan tills 10 typ sen ska jag på skoldm i storvik mot hedäng (: tagga

bilderna från igår kommer ikväll, håll ut :)

pusss ♥

090318

hej alla


och grattis felicia lotsander :)
först började dagen med spanska .... hur tråkigt som hällst, hon går så fort fram man hänger liksom inte med, hur hade hon tänkt att vi ska ha lärt oss en kapitel på en vecka när vi har pluggat spanska i mindre en ett halvår 3timmar i veckan alltså ? sjukt.
sen hade vi hål och efter de bild, det var skojjigt,  målade lite och snackade och så (:
sen hade vi lunch, ingen god mat alls idag. sen hade vi iaf so och flortanterna kom och besökte oss, heheh, vi fick munskölj som vi nu ska få varje onsdag varanan vecka resten av terminen så vi ska få finare tänder x)
sen hade vi no och då var de tjej / killsnack, lite småkul sådär , fick beskriva våran drömkille och allt vad de var , hehe(:
sen var det idrott i sga hallen, och herregud emelie forsberg säger jag bara, ring mig och ni hittar nån sjukare person (:
hela klassen stog och gjorde volter ner i skumgropen, men emelie lyckades inte lika bra som alla andra utan hon dök ner istället och landade på magen eftersom hon inte vågar göra volter, så säger jag  " men jag kan ge dig fart"
fast glejjen var den att emelie inte gjorde nå fart alls själv så hon flög och landade på nå konstigt sett så börjar jag asgarva och så hör man en röst nerifrån gropen "sophia jag sitter fast, hjälp mig jag kan inte andas snart, sophiiiiia" hahaha och ja låg där på marken halvdöd av skratt , kollade ner i gropen och ser emelies fötter och armar sticker upp ur gropen och inte ser någon annan del av henne, så skrattade vi på tills emelie kommer upp och säger " du dedär gör jag aldrig om" och då börjar vi självklart skratta mer eftersom hon såg så kul ut, haha. 2minuter senare står hon där och ska göra om de igen, så jävla sjuk (:
sen tog jag och felicia oss en promenix hem och sedan till prix och köpte 2kladdkakor, 18 skumbollar, 2 läskar blandannat, hon fyller ju år ikväll så då blir de lite fik med brudarna sådär, mysmys.
köpte även en liten fin present till henne :) hehehhe
sen nu har jag hunnit duschat och ätit lite mat och så så åker jag nog hem till felicia sen, det blir kanooooon (:
imorgon rider jag och carro btw hela dagen :) hehhe ,

pusss♥





emelie har fler talanger än bara volter ner i skumgropen !



även en liten större bild på födelsedagsbarnet bjuder jag på idag (:

090317

HÄR KOMMER LITE DAGENS

DAGENS LÅT:
jag har lyssnat på massor av bra
DAGENS KLÄDSEL: mjukbyxor stor tröja
DAGENS DUSCH: imorse
DAGENS FRISYR: knut
DAGENS HÄNDELSE: ingenting
DAGENS PLANER: att bli frisk
DAGENS VILL HA: pengar taaack 
DAGENS DROG: nässpray
DAGENS SAKNAD: olivia& isabel, rebecca carlsson
DAGENS DUMMASTE: att jag är sjuk
DAGENS FINASTE: bikinin jag ska beställlllla
DAGENS KÖP: ingenting
DAGENS GODIS: heheheh, en liten påse
DAGENS HUMÖR: trött , irriterad, sur, glad ibland.
DAGENS SJUKA: förskylning &feber
DAGENS KOMPLIMANG: ingen
DAGENS KÄRLEK: till mitt sköna duntäcke
DAGENS LYCKA: att jag nästan är frisk snart
DAGENS AVSLUTANDE: dagen kunde bara ha blivit bättre


blev somsagt ingen träning ikväll, alltså jag åkte inte ner och kollade på den, känndes bara onödigt att åka dit och smitta ner alla andra..
nu ska jag gå upp och lägga mig och kolla på sällskapsresorna istället, hehe, och så ska jag sova tidigt ikväll, skolan imon och om jag ska orka med den med den här förskylningen  måste jag minst sova i 195489 timmar, tyvär hinner jag nog bara med 8ungefär, aja, nu ska jag göra mig en mugg med te, så blire lite varmt i halsen sådär :) så hörs vi imorgon

pusss ♥



du är helt enkelt mitt allt

090317

hej alla


ja de kommer bli några fler inlägg nu när jag är sjuk än annars, de finns liksom ingenting annat att göra..
gick ju och la mig och sov som sagt igen runt 10. sov inte så länge, gick upp och satt mig vid datorn igen.
blev så uttråkad att jag faktiskt gick och städade köket, damsög och allt gjorde jag (y) en applåd till mig, så nu blir mamma glad när hon kommer hem, heheh ,
sen gjorde jag lite mat som jag käkade, potatisbullar med lingonsylt fick de bli , och lite glass till efterrätt, de blev askalasgott (:
snart kommer pappa hit och lämnar hunden, inte har han köpt nå godis häller som jag ville ha, menmen (:
får väl se om frida kommer hem tidigt från skolan idag, får väl hoppas de, så jag kan ha nån att prata med.
och föresten så ska inte felicia rida på torsdag så i värsta fall kommer jag få rida själv, men carro ska nog rida istället får jag hoppas, + att vi spelar skoldm på fredag i storvik så då kommer jag inte vara i skolan då häller, åh herregud vad jag kommer ligga efter sen , men jag får väl jobba på stenhårt nästa vecka :)
jag känner mig nästan helt frisk nu också, kanske åker ner och kollar på träningen ändå, vi får väl se hur jag känner mig då :)

pusss♥

090317

hej alla

här sitter jag och hostar, fast de börjar bli bättre nu iaf, igår hade jag ju feber och hela slanten, idag är jag bara hes och hostig, för den som brydde sig. så det får bli skolan imon. rätt så bra ändå, vill inte missa så mycket.
och på torsdag är vi inte ens i skolan, utan då är det ridning med felicia (: yeahyeahyeah. så de blir bara skolan 2dagar denna vecka :)
idag ska jag mest ta de lungt, ringa pappa och säga att han får åka och köpa godis till mig hade jag också tänkt att göra(A)
och sen kolla på lite sällskapsresan, heheh, de är rätt så kul ändå ibland ;) ingen träning ikväll blir de häller, jag tror inte ens jag åker ner och kollar, lika bra att vara hemma och ta de lungt.
aja , nu ska jag gå och sova igen, hur skönt som hällst kanske (:


pusss ♥


090316

hej igen

jag gick precis in på min gamla lunarstorm som jag hade för x-antal år sedan, hittade blandannat ett litet sött inlägg där från rebecca i min "blogg" som jag hade där (:

det finns faktiskt nästan ingenting att göra när man är sjuk , allvarligt ingenting, tänkte att jag skulle gå upp och lägga mig och kolla på en film, men sen kom jag på att vi inte har nå bra filmer här, utan det fick bli tv'n istället, där det endast går tv-shop pogram och några sånnahär talkshows, ingenting för mig. så då slutade det här vi datorn iaf, men här finns det ju nästan inte häller något att göra eftersom alla är i skolan så då är ingen social som dom är annars, men jaja, jag får se till att hitta någon bra film som man kan kolla på, wish me luck, (:

pusss ♥



090316

hej alla

i morse när jag vaknade kände jag att både näsan var helt täppt och halsmandlarna helt uppsvällda,
gick ner och kollade om jag hade någon feber och det hade jag även några grader, så jag sa till mamma att ringa och sjukanmäla mig från skolan, blir nog antagligen hemma imorgon också, men på onsdag är jag tillbaka igen får jag hoppas. så nu sitter jag här med glass och halstabletter för att se om halsmandlarna går ner så jag kan äta mat senare utan att de gör sådär väldans ont.
nu snart när jag har ätit upp glassen ska jag gå och lägga mig i soffan och sova ett tag. asskönt.

pusss♥

090315

            





           
 
det är mer än bara en sport
det är mer än bara innebandy
vi är mer än bara ett lag
vi är en familj


090315

hejhejhej alla

kom precis ut ur duschen, asskönt efter en lång dag i storvik av alla ställen.
första matchen spelade vi mot sätra runt 11.00, vi vann med 8-1, asbra :)
sen gick jag och emilia till en pizzeria som låg i närheten, köpte oss en god kyckling sallad, sen gick och åt upp salladen, asfint väder var de, solen sken och snön smälte, äntligen :) satt och kikade lite grann på lite olika lag som spelade, blandannat den andra semifinalen, alba-sätra, albra vann med typ 15-6 eller något liknande.
sen spelade vi nästa match klockan 16.00 , semifinal mot ggik93, vinst med 4-0 och de var kanske hur bra som hällst, så då blir de final den 28onde mot alba93 , taggataggatagga ! :)

ikväll ska jag först och främst ta reda på om vi har några läxor, men de hoppas jag inte, om vi inte har de ska jag gå och lägga mig tidigt så jag orkar med skolan imon, heheh.
nu ska jag ta mig en skål med glass, guuuud va gott :)

puss ♥

090314

hej alla

jag och sara åkte ner till vallhalla runt klockan 6, kikade på josefines teater fast vi inte fick, hehe va busiga vi var, nejdå :)
hon var iaf grym och en hemlig talang hade hon även, hur duktig som hällst på att sjunga var hon ;o helt galet ;)
träffade även jullanpullan där, trevlans :) dom spelade upp "alice i underlandet" fast som musikal, även fast man inte förstog allt så var dom jätteduktiga , dom flesta iaf (:
sen kom saras mamma och hämtade oss så begav vi oss hem och nu sitter jag här och kikar på melodifestivalen, vinner snällasnälla är de ju bara att fetglömma att eurovision går i sverige nästa år.
+ att petra mede suger, hon är ju inte ens rolig?!?
de var mycke bättre förra året med cristian look och björn gustavsson, de var kanon . men inte i år nej :/
imorgon går jag hem till rebecca runt halv 10, åker till storvik och möter sätra, sen får vi se om/när vi får spela nästa match, och jag är såjävlaaaa taggad faktiskt, nu lär vi ta dehär girrrrrls (:
nu ska jag fortsätta kika på melodifestivalen och se hur de går :)

pusss♥


090314

hej alla

idag ringde klockan 06.15, gick upp runt halv och fixade allt, gick hem till rebecca, så åkte vi iväg till storvik,
första matchen var mot storvik och vi vann med 2-1, assssskalas.
sen lunch ochkollade på lite andra lag som spelade,
sen hade vi match igen mot alba94, vinst med 13-1 , mitt i matchen blev deras målvakt skadad, typ knäskålen hoppade ut led eller nå, så vart de paus i typ 10min, så fixade dom en ny målvakt,  och då spelade vi igen, hade bara lust att skriva de ;) nu är vi iaf garantarat vidare tror jag, de är ju bra, men vi vet inte om vi kommer 1a eller 2a i gruppen, de återstår att se imorgon då våran match börjar 11 mot sätra, tagga ! :)
nu väntar jag på att duschen ska bli klar så jag kan duscha, sen ikväll blir de melodifestivalen med la familj tror jag.
hoppas vi äter nå god mat eftersom lunchen endast blev en sallad, hehe
nu blev duschen ledig,

pusss ♥



090313

hej igen :)

blev som jag trodde, åkte ner med rebecca till jernvallen eftersom hon skulle spela match med 93orna i fotboll på konstgräset,
hehe mobboffer som jag är satt jag där själv på lektaren och höll på att frysa ihjäl, så jag gick in en stund, och när jag blev varm igen gick jag ut igen, fast såfort jag gick ut igen blev de lika kallt på en gång igen, så där stog jag med mina tygskor och tunna cheapmondaybyxor och såg glad ut tills matchen var slut, förlust med 4-1,
lite otur eftersom haik spelade asbra :) sen cyklade jag och rebecca hem igen nu efter matchen, hon ska duscha och käka och sen går jag hem till henne och kollar på lite film :) fast om jag orkar, samling kvart i 8 imon vafan...
aströk med sånna där matchen, usch. annars går jag och lägger mig nu, så kan jag ju typ sova värsta många timmar, hehehhe.
föresten så tror jag inte ens att jag har hunnit äta en, oj de måste jag nog också hinna med. får fixa de nu.

pusss♥



vad de än är , så möter vi det tillsammans

090313

hej alla

fredag den 13onde idag och jag har inte haft otut än så länge (Y)
först hade vi no, och jag fick se mitt prov MVG :) bara nått enstaka fel, asskönt,
sen hade vi matte och vi hade prov, gick väl sådär tror jag, men jag är inte riktigt säker..
sen so och lunch, pratade bort hela lunchen med julia, men de behövdes, sen engelska. usch påde, jobbar med nån sak som måste vara klar på fredag nästa vecka, men  jag är redan klar tror jag. sen efter engelskan hade vi hål, jag anna och sara gick till ica tjockade i oss lite fredagsgott, heheh
sen hade vi svenska och vi hade typ läxförhör om verb, det känndes som om jag blandade ihop allting, men de är nog ingen fara får jag hoppas. sen så slutade vi 5 i2.
då tog jag och anna oss en promenad hem och pratade lite om allt möjligt, lite småmysigt ute faktiskt, kanske tar mig en promenix sen med hunden, men bara kasnke ;)
nu när jag kom hem har jag bestämmt mig för att göra ett glas oboy och sätta mig och lyssna på musik och vara lite social, får se om jag ska ut någonting ikväll eller hur de blir, egentligen är det fotbollstärning men jag ska nog inte träna, alla de krafter jag har nu måste jag spara tills imorgon när det är dm, tagga till tusen :) och så är de ju dm på söndag också, astaggad, (:

föresten , är det någon som vet om vi gick vidare i skoldm ? :)

pusss

090312

hej igen

här sitter jag och mumsar i min apelsin efter träningen och dömningen, dömningen gick väl sådär, alltså de var rätt så svårt att döma dom eftersom båda lagen slog lika mycket, och a, föresten så funkade inte fridas pipa häller, så varje gång hon typ såg nå slag eller nå så lära jag blåsa och de var inte alltid säker att jag såg så de blev lite komiskt dedär.
helt träningen gick åt till att prata. rätt så skönt och höra om allt som har hänt och sådär.

föresten så nyss så pratade iaf jag med sötolivia i telefon, gud vad jag saknar ungen!!
nu ska jag ta mig ett långt skönt bad eller något liknande, orkar verkligen inte plugga som jag skrev tidigare att jag skulle göra, utan nu får jag ta de som de kommer helt enkelt, jag har ändå inte böckerna hemma och jag tänker inte tvinga på nån i klassen att skicka allting häller, utan såhär får de bli.

föresten så är det dm i helgen och jag är såhäääääääääääääääääääääääääääääääääääääär taggad !

puss♥


we are family

090312

hej alla

jag har precis kommit hem från skolan, idag hade vi först idrott och sen set, och på seten fick jag veta att nästa vecka på torsdag ska jag och felicia.s rida, haha askul ju (Y) vi var två av typ 16, så de va bra, de som är lite tråkigt är att felicia rider och är riktigt duktig på de och mina talanger är då inte lika stora.. vi ska iaf ha en "prova på dag". hehheehe wish me luck.
efter seten hade vi matte och jag var redan klar med de alla andra jobbar med så jag ska hjälpa domsom behvöer hjälp, men de blir inte så att man gör de utan sitter mest och pratar ;) sen efter matten hade vi lång håltimme och då gick jag och köpte mig en baguette (stava) och lite godis, tjockissophia, nu får de bli skärpning. sen lunch och so sen fotbollsprofil, de gick ju bra, eller hur sara, haha mobboffer som vi är står vi bara där när målvakten katar ut bollen till oss, så sparkade jag tillbaka den, jag ba : nej vi vill inte ha den. så  kastade han tillbaka den igen, jag ba : MEN NEJ . så sprakade jag tillbaka den igen, då kastade han en långboll istället, askul :)

om sisådär 1 timme ska jag och frida åka och döma flickor 95 - pojkar 96. träningsmatch, sen efter de har vi träning direkt efter, sen ikväll måste jag plugga, vi har typ läxförhör imon på svenska, och prov i matte, jag har inte ens tagit hem mina böcker, icke bra.

nu ska jag göra mig lite pasta så jag orkar med träningen ikväll

pusss♥




090311

+ att jag glömde berätta att min ena halsmandel har svullnat upp (?!?) så jag har haft ont hela dagen, och nu kan jag inte gäspa, svälja, och knappt prata, det var icke bra


och jag har precis fått veta det roligaste på länge, hahahhahahhah man måste få skratta, hahahaah så jävla komiskt


090311

hej alla

jag kom nyss hem från skolan, eller skolanochskolan, skoldm rättare sagt, det gick väl helt okej första matchen vinst med 1-4 mot hofors tror jag, sen lite fritid och sen var de match igen, vinst igen med 5-2 , motståndarna kommer jag inte ihåg vad dom hette ;) sen sista matchen gick de uruselt för min del, släppte in massor av skitmål, förlust med 6-4.
alla var asduktigta måste jag också tillägga, alla kämpade på som galningar och de gav sina restultat :)
n usitter jag här hemma med en godispåse som jag sitter och smaskar på, asgott, tänker även på att min klass fortfarande är i skolan , och kommer vara de i sisådär 45 minuter till, osis hörrni ;)

nu ska jag ta mig en till dusch eftersom jag inte hann tvätta håret därborta ooch sen efter det kan ni hitta mig i min säng sovandes, ikväll funderar jag på om jag ska följa med mamma till gymmet, om hon ska dit alltså, jag måste verkligen få bättre kondition nu när fotbollen drar igång på allvar (: måste även vara hundvakt. usch ibland är det riktigt tråkigt att ha hund. sen ska jag även setill att plugga lite ikväll också. fast på nåttt sätt känns de som om de inte finns så mycket att plugga till.


pusss♥





090310

hej alla

kom precis hem från affären där jag var och handlade lite käk tills imon och sådär :)
skolan idag vad väl helt okej bra för att vara tisdag.
 först hade vi engelska och svenska, jobbade på riktigt bra där ett tag :) vi fick gå till bibloteket och låna böcker. jag lånade hela 2 böcker !  
sen var de hål så jag och sofie gick hem till hennes mormor och åt en kaka och drack lite cocacola, gott (y) sen tillbaka till skolan igen, men när vi kom fram kom sofie på att hon hade glömt sina nyckar hos sin mormor så vi fick gå tillbaka igen, lyckat (y) när vi kom tillbaka till skolan igen käkade vi lite lunch och tog de lungt tills 11 ungefär då spanskan började och jag skulle ha provet som alla andra ska ha imorgon, jag hade inte pluggat ett endaste dugg och de gav sina utslag, det gick hur dåligt som hällst... usch för spanska,
efter spanskan hade vi slöjd och jag jobbade på med mina vantar som borde bli klar snart tycker jag!
efter slöjden var de so och vi jobbade med havet, riktigt långtråkigt faktiskt,
och sist men inte minst hade vi matte, jobbade klart med häftet som vi jobbar med, hur skönt som hällst, lite stolt över mig själv sådär då :)

ikväll blir det innebandyträning, sen blir de tidig kväll ikväll eftersom min klocka är ställd på 05.00 imorgon bitti, good luck sophia. åker till hofors så uppdatering sker imorgon eftermiddag/kväll antar jag :)

pusss ♥

- skolan

hej alla

skolan idag började med bak, asgoda tekakor (Y) sen hade vi engelska, och jag kände mig riktigt dryg, de får min klass ursäkta, men jag har inte sovigt inatt och då blir jag som jag blir..
sen hade vi matte, inge spec gjode vi, sen lunch och efter de e-tid, sen hål och sen spanska, usch vad jag hatar spanska, de är så jävla jävla tråkigt -.- sen hade svenska och sen slutade vi, tack för den ! sen när kom hem kände jag mig alldeles slut i kroppen så jag la mig och sov en timme typ, nu ska jag baka, sen ikväll är de träning , men jag vet inte om jag ska träna, jag har sjukt ont i min vrist, men de löser sig nog får jag hoppas.. men nu ska jag ta mig till köket.

puss ♥

om de är såhär som det ska vara, om jag ska leva med att de alltid ska vara såhär, då kommer jag verkligen inte orka länge till,  jag undrar om jag verkligen har gjort rätt val här i livet, för allt går upp och ner som i en bergodalbana, men egentligen är allting bara så jävla fejk, alla leenden och allt , jag verkar normal i skolan, men dom som verkligen känner mig, vet att tex som idag, så brukar jag inte vara, det är bara all nervösitet och alla oro och sorgsenhet som får mig att sätta på mig dedär falska skrattet och skratta ända tills jag kommer hem när jag släpper ut allt, innerst inne är det bara ett stort hål...
 - förlåt att de blev lite negativt dehär. men hade bara en stor lust att skriva ur mig allting
 

....

hej alla

matchen gick bra, vinst med 13-4, seriesivler tror jag de blev nuva. men om jag ska vara ärlig så känner iaf inte jag mig sådär super glad.

förövrigt så suger den här dan och jag  hoppas att den tar slut så fort som möjligt, det här var den värsta dagen på länge och mina tårar bara rinner och rinner i floder,  såhär ska de inte behöva bli....






du är värd allt annat på den här jorden förutom den här skiten,
det är bara så fel !
jag älskar dig <3



söndag igen

1.) När du duschar, sätter du på vattnet innan eller då när du står i duschen?
innan, så de hinner bli varmt innan jag ska duscha

2.) Har du nån gång borstat tänderna i duschen?
haha ja

3.) Hur gammal ser du ut att va?
dom flesta säger 94/93a  

4.) Vilken låt sjöng du senast?
the kooks - naive

5.) Har du blivit medlem på något det senaste?
nej

6.) Vad har du för planer i veckan?
måndag:träna, tisdag : träna, onsdag: skoldm, tordag:träna, fredag : träna, lördag: innebandy dm, söndag: innebandydm
+ skolan varje vardag utom onsdag
7.) Blundar du när du kysser någon?
ibland

8.) Kräks du med flit efter du ätit?
nej, isånnafall skulle jag inte äta

9.) Har du någonsin kallat någon för slampa?
ohyes

10.) Har du blivit kallad för slampa?
har jag säkert blivit ja

11.) Har du nån gång ätit upp alla popcorn?
nej de orkar jag inte

12.) Hur många tror du kommer gå på din begravning?
2- prästen och den som anordnade begravningen

13.) Hur många av dem skulle komma bara för att vara säker på att du är död?
0

14.) Har du mest fiender eller mest kompisar?
kompisar

15.) Har du någonsin skickat ett anonymt brev?
haha ja

16.) Kan du fixa din egen bil?
men oja...

17.) Är du smartare än dina vänner?
jag är smartast som fan

18.) Har du någonsin stulit något av dina vänner?
men nej !

19.) Har du suttit i fängelse?
nej


20.) Gillar du lukten av öl?


21.) Har du någonsin dött eller dödat någon i en dröm?
ja

22.) Skulle du dödat en hund för £1000?
nej !

23.) Blir du deprimerad nån gång?
alla är väl deprimerade ibland 

24.) Bor du med dina föräldrar?
mamma, ibland pappa

22.) Har du planer för framtiden?
jag ska iaf bli läkare


23.) Två saker som skrämmer dig:
canser, höjder ibland

24.) Två av dina nödvändigheter:
datorn, vännerna

25.) Två saker du har på dig just nu:
kläder hårsnodd

26.) Två av dina favorithobbys:
innebandy, fotboll

27.) Två saker du vill ha:
sommar, sol&värme

28.) Två platser du vill åka på semester:
thailand , grekland

29.) Två saker du vill göra innan du dör:
slå världsrekord : äldsta människan, åka jorden runt

30.) Två saker du tänker på just nu:
jag har samling snart, jag slipper so'n på onsdag ! :)

31.) Två affärer du shoppar i:
gina tricot, och typ h&m

32.) Två favorit-husdjur:
häst och katt

33.) Två orsaker till varför du svarar på denna undersökning:
no life

34.) Vilken färg bär du mest:
brun, vit , svart, blå, nästan alla 

35.) Senaste favoritfärg:
brun

36.) Senaste låt du hörde på radion:
ja för de kommer jag självklart ihåg 

37.) Vad blir det för middag i natt?
jag ska inte äta middag inatt

38.) Är du lycklig nu?
jovars

39.) Vem ringde du senast?
mormor

40.) Shoppar du i affärer som Hollister, Abercrombie & Fitch:
nej


41.) Hur är vädret?
slaskigt och trökigt

42.) Saknar du någon just nu?
jaaaaaaa, isabel och olivia blandandra


43.) Ett ord som beskriver dig:
-

44.) Favoritskor:
som om jag skulle kunna välja


45.) Äger du stora solglasögon?
jjaja

46.) Vad vill du helst göra just nu?
spela match


47.) Vad borde du göra just nu?
packa min väska

48.) Senaste textmeddelande du skickade:
saralundberg

49.) Vem kramade du idag?
ingen alls

50.) Nämn en sak du gör varje dag:
 äter

51.) Hur mycket pengar har du just nu?
helt okej mycke

52.) När såg du din pappa senast?
igår

53.) Har du ont någonstans just nu?
ja, vristen (?)

54.) Äger du en kameramobil?
ja

55.) Senaste du..
1. Såg:
mamma
2. Kramade: julia igår
3. Shoppade med: mamma
4. Vad gör du just nu: skriver detta

nu känner jag att det börjar bli dags för att packa, fast först ska jag baka kanske, sällan tjockis, jag vet :)

pusss ♥


och för att jag känner dom smidigaste


söndag

hej alla

idag ringde min klocka 5.00 (?!?!) jag trodde jag hade ställt den på 7, men ickesanicke, så jag låg kvar i sängen och drog mig i en och en halv timme istället, sen gick jag upp åt frukost och sprang runt och leta i alla miljoner nytvättatpåsar som står i huset, tillslut hittade jag de som jag skulle ha så då åkte jag till fotbollsträningen, de gick väl sådär, alla var så jävla stela och slitna, och orkade typ ingenting, kankse inte så konstigt eftersom klockan var 8.00 men ändå? men jag körde på allt vad jag hade för tillfället iaf. det var nästan inge folk alls på träningen häller, lite småtråkigt sådär, fick spela 5manna match. men odm flesta var väl upptagna antar jag.

nu ska jag setill att få i mig mat och sen ska jag gå och lägga mig och sova igen, sjukt trött, och de är ju iaf helg så då får jag passa på att sova ut nu (: samling 15.45 sen, match på bessemer (: sen ikväll får vi väl se vad jag gör, sover kanske lite till, skolan imon ju då är de ju bra om man är utvilad (Y)
de är asbra på måndagar för då har vi först en liten sovmorgon , sen börjar vi med hemkunskap, så då äter man de man gör där som frukost , + att jag jobbar med sara och vi gör ju självklart de godaste sakerna, och hemkunskapsläraren verkar gilla oss lite sådär, askalas ;) 

jag får väl ta och skriva lite ikväll också då så kan ni få veta hur de går på matchen och så :) 

puss sålänge då ♥



hey bästavän, i miss u


 

match - döma

hej alla


nu vare såhär att jag hade skrivit aslångt, men sen så försvann allt, så nu kommer dagen lite kort istället


jag gick upp runt 9, åkte iväg och spelade match 10 :) vinst med 13-0 (?)  men vi var väl inte på topp sådär..
sen åkte iaf jag och maja och hanna och dömde knatteligan, det är alltså en innebandycup för småbarn ungefär 7-8 år kanske, lite småroligt sådär. tjänade lite pengar gjorde vi också, askalas :)
nu kom jag precis ut från duschen och snart ska jag ta mig något att äta, har typ inte ätit på hela dan så de  börjar bli dags nu.
imorgon klockan 8.00-10.00 är de fotbollsträning på konstgräset på jernvallen, sen efter det blir de att jag åker hem och sen runt 17.00 blir de innebandy match på bessemer mot ggik93 typ, taggataggatagga'

ikväll ska jag nog kolla på melodifestivalen med la familjen, lite små myssådär :)

+ att isabel räddade min dag när hon sa att hennes medryttarhäst ska flyttas till dit isabel bor typ så att jag kommer kunna rida i sommar , tack för den sötan (: <3



hey världens bästa brudar

pusss


fredag, äntligen

hej alla

äntligen fredag och vad passar bättre? :)
idag var jag i skolan, lika tråkigt som vanligt.
hade alla lektioner och så, gick och funderade hela dan påre där med skoldm, och nu har jag bestämmt att jag ska vara med, även fast jag inte är riktigt sugen, eller är på topp. men de får gå som de går, självklart ska jag göra mitt bästa  (:
skoldm är iaf på onsdag och bussen går 06.30 (?!?!?) från resecentrum, då brukar jag vakna, shite :o

snart ska jag ta mig en cykeltur till emilia, så åker vi sedan vidare till saiks klubblokal som ligger nånstans, och har möte där med fotbollen (: snackar lite om den kommande säsongen och så :)


ja men nu ska jag käka lite och sedan åker vi :)

pussss ♥


+ GRATTIS OLIVIA, HOPPAS DU FÅR DEN BÄSTA  FÖDELSEDAGEN ! <3

första skoldagen

hej alla

första skoldagen var väl ingenting att skryta om, riktigt tråkig var det.
först hade vi iaf no, jobbade med den där tidslinijen, usch, sen hade vi engelska, suddkrig och anna var offtet stackarn, haha (: sen matte, själva ordet matte säger väl allt. & sen spanska, hur trååååååkigt som hällst - hey negativ, jag vet
sen hade vi svenska som var dagens höjdpunkt i skolan nästan, (Y)
sen åkte jag josefine sara emelie och felicia och köpte 5 gurkor och dipp och åkte hem till sara och åt det, huuuuuuuuuuur gott som hällst :) kikade lite film och hadere bara allmänt roligt, :) nu ska jag plugga no, hejdå skjut mig :)

pusss ♥

RSS 2.0