måndag28

skola, sjukhuset, fotbollsträning, innebandyträning, skriva klart läxan.

så har min dag sett ut så jag har absolut ingenting att skriva om,
förutom då att jag var på sjukhuset och "operarade" bort ett födelsemärke som jag hade på ryggen, 
jag tyckte att det var grymt obehagligt att ha det kvar efter vi hade pratat om just födelsemärken som kan vara "den elaka typen" som för att man kan få canser så beslutade jag mig för att ta bort det. Och det tog cirkus 5minuter, haha :)

imorgon är det sista fotbollsmatchen för säsongen, och gissa om jag är taggad? :)

pusss ♥


ALLA ÄLSKAR PLUPPPPPPPP !


torsdag24

dagen har varit kanon, alltså har den spenderats med emma :) alltid lika roligt, fast folk tror att vi håller på att döda varandra. Men vi kör vårat egna lilla race som ingen annan förstår sig på, så är det bara :)
hinner knappt skrivia. skolfoto imorgon igen eftersom vi inte hann knäppa ensamkorten förra gången + ATT JAG HAR SO PROV SOM JAG ICKE HA PLUGGAT TILL !! ojoj !

sen imorgon kväll är det gästrikelagsträning hela kvällen ! skapligt taggad ja ! :)
skrivier när ´jag har tid :)

pusss♥

onsdag23

känns verkligen som om min kropp säger nej nu till alla dessa tränignar hela tiden, för det första har jag ju mitt knä som gör så utibomben ont i stort sett hela tiden, sen nu så har jag dragit på mig en stäckning också, på baklåret. inte så jävla kul nej. så idag på idrotten var jag tvungen att gå av och sätta mig på sidan för det gjorde så jävla ont !

slutade 14.00 så då cyklade jag hem med sara, mycket trevligt. kom hem och satt mig här och försökte plugga spanska, men vad är det för idé när det ändå inte går in i huvudet på mig.
så det slutade här framför datorn som vanligt. försöker skriva lite på idrottsläxan, tråkigt ja !

åker snart ner till jernvallen på herrarnas match, sitter antagligen i insläppet eller på läktaren, vi får se.
 
nu: MAT !

pusss♥


vart har vi tagit vägen,
var är vi nu?
jag saknar dig.

tisdag22

inventering på coop igår, kalaskul !!! eller så inte. segt som tusan och grinig personal ! tur att då emma finns som gör allt snäppet roligare, hehe :) 

kom nyss hem, först var det skolan, som kändes trög och bara onödig idag.
efter skolan åkte jag ner till jenny på stan och klippte mig, väldigt behövligt faktiskt :)
nu ska jag se till att få i mig någonting i magen innan träningen ikväll, 21.00, innan de ska jag hinna plugga so, spanska, och en massa andra läxor också, jobbbigt !




är man söt så är man !

söndag20

för det först, ni är så grymma brudar, verkligen en kämpainsats som gav sitt resultat :) dmsemi nästa ! helt underbart! :)

kom alldeles nyss hem från träffen där jag har spenderat hela dagen, 3 matcher spelade blev det. grymt att vi vann gruppen och nu är vidare till semi !!!
satt kvar en stund och kollade på alba som vann sin match, sen bar det av hemmåt för mig, malin, emma och jenny, haha roligare tjejer får man leta efter alltså ! :)

nu bliddere sängen för mig del, HELT SLUT ! :)

pusss ♥


090915

helgen var superkul :)
matcen på fredagen och första matchsen på lördagen. förlorade vi, men sen kom vi i kapp oss dom två sista och gjorde riktiga kalasmatcher, som vi då vann, men vi gick inte vidare till något slutspel tyvär.. :)
på söndagen åkte jag, emmsen, maria, malin och jenny dit och skulle heja på herrarna, som förlorade på straffar, fast dom hade en superhejjarklack. :) heheheh men riktig rolig helg iaf !  :)





emilia hjärtat som lyckades göra illa knä, får hoppa på kryckor och allt! :(:(:(:(

maaaalin

malin emma emilia och maja :)

090911

helt fullt upp, har inte ens hunnit proppat in ett inlägg här.
jag har träningar 1-3 gånger om dagen + en massa läxor plugg till prov osv, jag är helt slut när jag kommer hem på kvällarna så jag inte ens orkar gå och sätta mig här, hehe :) men nu ska det bli en bättring på det ! :)

imorse lär jag bara berätta hur snäll jag var, jag låg och sov när min syster står och skriker på mig, så jag gå ju upp och frågar vad det är och då säger hon att jag lär skjutsa henne till busshållsplatsen (då tänkte jag mig den som ligger 200m bort) så jag bara sprang ut i pyjamas och började skjutsa henne, men inte var det den som låg 200m bort utan 2km bort eftersom hon hade missat den som kom 200m bort och var tvungen att hoppa på den andra! och ändå var jag så snäll att jag skjutsade henne hela vägen i pyjamas!!! (:
 
nu sitter jag och fixar mig lite inför skolfotot idag. det gillar vi inte. jag blir jämt så dåliga på sånna kort, uschusch!
sen ikväll runt halv7 drar det iväg till falun på cup! TAGGAGGAGGAGAGAGAGGAAG! :D
så kommer jag hem sen ikväll och åker tillbaka dit på lördag runt halv8 på morgonen och blir borta hela dagen! gryyyyyyyyymt taggggad är jag! :) jag lägger ut bilder från cupen när dom är knäppta och inlagda på datorn, hehe :)

pusss ♥


tagga brudar!

RSS 2.0